Floorganizer

Over mij

Hey! Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Floortje Veldhuizen en zolang ik mij al kan herinneren ben ik gefascineerd door de kunst van het opruimen. Als klein meisje zocht ik regelmatig al mijn spulletjes uit en was ik vaak bezig om mijn kamer op orde te brengen, her in te richten en het gezellig te maken.

In 2012 ben ik afgestudeerd als interieurstyliste aan het Cibap Vakcollege in Zwolle. Hierdoor heb ik veel oog voor ruimtes en details en gebruik ik deze skills ook graag binnen mijn werk als ‘floorganizer’ wanneer daar interesse voor is.

Vervolgens ben ik een aantal jaar werkzaam geweest binnen de kinderopvang. Hier heb ik veel geleerd over het belang van een prikkelarm interieur voor jonge kinderen. Ook de gedachte achter een selectie van diversen soorten spelmateriaal en hoe je dit steeds weer opnieuw op een uitdagende manier aan kinderen kunt aanbieden. (In de toekomst wil ik via Floorganized ook een training gaan aanbieden over dit thema).

Binnen de kinderopvang merkte ik ook dat mijn organisatorische vaardigheden goed van pas kwamen. Het opruimen, uitzoeken en aanbrengen van bepaalde systemen zorgde voor meer structuur en focus binnen het werk.

Daarnaast ervaar ik zelf dagelijks hoe fijn het is wanneer je eigen huis een plek is waarin je volledig kunt ontspannen zonder chaos om je heen. Hierdoor is er meer focus voor dingen die ik belangrijk vind en waar ik graag tijd in wil investeren. Ik gun jou dit gevoel ook! Ik ben er van overtuigd dat het doorgrondig uitzoeken en opruimen van een huis of bedrijf life changing kan zijn en dat het je veel rust en nieuwe energie zal geven en brengen.